Секс

Што кога мажите не се расположени за секс?

Што кога мажите не се расположени за секс?

Иако ги бие глас дека се ненаситни кога станува збор за сексот и дека секогаш се подготвени за акција, се случува и мажите немаат желба за секс.

Најчеста причина поради која мажите не сакаат секс се проблемите кои им се случуваат на работа и во животот. Оптеретурањето и барањето на решенија за проблемите се едни од клучните причини кои ги оддалечуваат од сексот.

Но, со вистинските трикови, многу лесно ќе им ги одвлечете мислите и ќе ги доведете до вистинското расположение.

Овие четири реченици сигурно ќе ви помогнат да го одвлечкате во кревет:

1. Побарај ја сметката, сакам што побрзо да те одвлечам во кревет

Седите во ресторан или кафуле, го чепкате под маса и го изјавувате ова, нема шанси фантазијата и страста да не ги разбудите и да не ја сфати пораката.

123

2. Дали се сеќаваш…

Потсетувањето на секс ситуации од минатото со нејверојатна брзина ќе го одвратите од неговите мисли од проблеми и ќе добие сексуална желба.

3. Сакаш да те измасирам?

Масажа никој не може и не сака да и оделее. Освен тоа, масажата може да биде одлична предигра.

4. Многу си секси

Исто како и кај жените и мажите сакаат да слушнат комплимент, посебно оној кој се однесува на нивниот изглед. Тоа ги прави да се чувствуваат како заводници на кои ниедна жена не може да им одолее. Оваа реченица им ја подигнува самодовербата и ги тера веднаш да помислат на секс.