среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 47

Што прават мажите кога жените не се покрај нив?

muskarac-1404578204-40794

Последни вести

Не се сите мажи исти, но голем дел од нив се однесуваат на овој начин кога ќе останат сами дома. Некои од нив ќе ве шокираат, а за некои веројтано можете и да претпоставите.

Овие се деветте равоти кои тие не би сакале да ги знаете за нив:

1. Се соблекуваат голи.

2. Голем период поминуваат на ВЦ школката.

muskarac-1402488955-38516

3. Гледаат порно филмови.

4. Разговараат со мајка им и заедно ја коментираат неговата нова девојка.

5. Контактираат со поранешната девојка само за да дознаат дали е таа со некој поубав од нив.

tuzan-muskarac-1391978893-26270

6. Јадат се, она што имаку не би им паднала на памет.

7. Плачат.

8. Испробуваат женски козметички производи.

9. Пејат гласно и тоа некој чуден избор на песни.

Најчитани вести