среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 14

Што прават мажите пред секс?

mennnn

Последни вести

Голем број мажи, слично како жените, вложуваат одреден труд за да го импресионираат поубавиот пол, а сето тоа се одвива пред девојката да тропне на врата. Еве што се случува во тој миг.

Голем број мажи признаваат дека и тие, како и жените, пробуваат неколку комбинации на облека а тука е и среќната долна облека.

Кондомите секогаш се при рака, но не толку блиску за девојката да си помисли дека планираат да имаат секс со неа.

Се трудат тој ден да ја посетат теретаната и да го уредат станот затоа што целта е да се вложи труд за да ја импресионираат дамата но се да изгледа сосема природно.

Сепак има и такви кои што ќе го покажат и своето вистинско лице со надеж дека таа ќе го прифати.

Сепак едно е сигурно, становите на голем број мажи би биле значително понеуредни доколку не постои можноста дека некогаш ќе имаат секс.

Еве што прават мажите пред секс:

Најчитани вести