Магазин

Силиконските дами од соседството

Силиконските дами од соседството

За да ја зголемат својата самодоверба, како и цената на ноќните настапи или пак да уловат поголем број момци, многу српски пејачки се одлучија да ги зголемат своите гради.

Многу ексклузивки на Гранд продукција ставија силикони.

Меѓу нив се и Биља Сечивановиќ, Јелена Костов, Ана Севиќ, Катарина Грујиќ, Кача Живковиќ, Јелена Гербец… Одберете го вашиот фаворит!

phpThumb_generated_thumbnail1-433x650

phpThumb_generated_thumbnail-2-362x650

phpThumb_generated_thumbnail-3-430x650

phpThumb_generated_thumbnail-4

phpThumb_generated_thumbnail-5

phpThumb_generated_thumbnail-11