Македонија

ФОТО: Силниот ветер собори дрво, смачкан автомобил пред Лептокарија

ФОТО: Силниот ветер собори дрво, смачкан автомобил пред Лептокарија

Силниот ветер во Скопје собори дрво кај трговскиот центар Лептокарија, во населбата Карпош.

ФОТО: „Ѕид на сообраќајниот срам“
ФОТО: „Ѕид на сообраќајниот срам“

Од фотографијата објавена на фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“ може да се види дека дрвото паднало врз автомобил на паркингот.

Автомобилот е оштетен на целата предна страна.