понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Симулациска вежба за безбедност во сообраќајот

simulacija

Последни вести

Симулациска вежба „Сообраќајна несреќа со повреден пешак“ ќе се одржи кај надвозникот, во близина на Александар палас.

Симулациската вежба која е во рамки на кампањата на Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата, има за цел да ја подигне свеста кај ранливите групи на население.

 

 

Најчитани вести