недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 36

Сите лажеле кај биле за време на убиството, ги издадоа телефоните

јелена

Поврзани вести

Сите членови на семејството на Јелена лажеле каде биле за време на убиството.

Со споредба на податоците од базните станици за нивното движење и изјавите, полицајците ги фатиле во лага членовите на семејството на Јелена Марјановиќ.

Никој не кажал искрено каде бил во време на злосторството

Најчитани вести