Магазин

„ Сите наши кодоши“

„ Сите наши кодоши“

Денеска во Битола беше промовирана книгата „ Сите наши кодоши“ од Зоран Пејковски.

Промоцијата ја организираше Универзитетската библиотека Св. Климент Охридски, а промотор беше Јордан Плевнеш.