Македонија,Економија

„Сити Мол“ почна да наплаќа за паркинг

„Сити Мол“ почна да наплаќа за паркинг

Tрговскиот центар „Сити мол“ почна да го наплатува паркингот. Првиот час ќе биде бесплатен, а  секој нареден ќе се наплаќа по 40 денари.

На флаерите од трговскиот центар стои дека 5 часа се еднакви на 40 денари, но и дека секој следен час е 40 денари.

Според нив, сметката што ќе ја направат во трговскиот центар не им го покрива паркингот.