недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 17

СЈО лаже – ја примиле поканата од Собрание!

SJO

Последни вести

СЈО излажа дека немале добиено никаква официјална покана за присуство на Катица Јанева на седницата на Комисијата за политички систем каде требаше да се разгледува Извештајот за работата на СЈО.

SJO SJO1

Ова се официјални докази од евиденцијата за пратени и примени покани од архивата на Собранието на Република Македонија каде се гледа дека Катица Јанева ја примила поканата за денешната седница, но ја примила и поканата за закажаната утрешна седница на Комисијата за политички систем во Собранието на Република Македонија.

Со оваа нова лага, СЈО продолжува со намерата максимално да го дискредитира Собранието на Република Македонија и да избега од давање на отчет и одговори за својата работа пред пратениците и македонската јавност.

Најчитани вести