вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 1

Новинари на „А1он“ во Пустец се претставувале лажно дека се новинари на „Република“

Според информациите на порталот „Пустец“, се работи за новинарите Александар Тодески и Виктор Јованов. Новинарите се од порталот „А1 он“.

Скандал: Новинари на „А1он“ во Пустец се претставувале дека се новинари на „Република“

Скандал: Новинари на „А1он“ во Пустец се претставувале дека се новинари на „Република“

Поврзани вести

Новинари од Македонија од засега непознати причини денеска во Пустец лажно се претставувале дека се од неделникот „Република“, објави порталот „Пустец“ (Pustec.com). Ваквата вест ја потврдил и градоначалникот на општина, Едмонд Темелко, кој ги примил новинарите во својата канцеларија.
Според информациите на порталот „Пустец“, се работи за новинарите Александар Тодески и Виктор Јованов. Новинарите се  од порталот „А1 он“.
c15500c8-311b-4ccd-9084-5f56ba5b6075

Тие се дел од импресумот на А1ОН објавен на самиот портал.

inpresum

Видеото е преземено од „Пустец“

Најчитани вести