ТОП,Македонија

Нов скандал: Ременски продолжува да ги крши законите

Нов скандал: Ременски продолжува да ги крши законите

Техничката министерка Фросина Ременски дозволи да се отвори градинка која не ги исполнува законските услови, што претставува повторно непочитување на Законските и подзаконските акти, пишува порталот „Курир“.

Имено, техничката министерка Ременски иако била информирана дека градинката не ги сполнува условите согласно закон и не е спремна за отворање, сепак дозволи да се отвори.

Ременски најпрво…