Македонија,Крими хроника

Скопјанец олеснет за 450 илјади денари

Скопјанец олеснет за 450 илјади денари

Вооружен грабеж во киоскот „Екстра Кофи Тобако“.

Разбојникот со закана со пиштол извршил разбојништво над вработената одземајќи околу 5.000 денари. Се преземаат мерки за откривање на сторителот.