Македонија,Крими хроника

Скопјанец олеснет за 65 илјади евра

Скопјанец олеснет за 65 илјади евра

Вчера во времето од 10,30 до 12,00 часот во Скопје на ул. „Пандил Шишков“ во стан сопственост на А.Г.(42) со подесен алат извршена е тешка кражба од страна на непознат сторител при што е украден златен накит, 30.000 евра, фото апарат и пари,  во вкупна вредност од 4.000.000 денари.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот.