Македонија,Крими хроника

Скопјанец олеснет за околу 620 илјади денари

Скопјанец олеснет за околу 620 илјади денари

Околу 620 илјади денари биле украдени од куќата на триесетгодишниот Ј.М. од Скопје.

Крадецот одзел разновиден златен накит и часовници.

Се преземаат мерки за откривање на сторителот.