Македонија

Скопјанец со 120 денари доби 6.000 евра во Ново Лото

Скопјанец со 120 денари доби 6.000 евра во Ново Лото

16-тото коло во 2016 година на НовоЛото 7/34 донесе добивка 6+1 , вредна 357.463,00 денари. Среќниот добитник Д.У. од Скопје своите среќни броеви ги распоредил и одиграл систем од 8 броеви и  уплатил вкупно 120 денари, во Среќното место МПМ – Жапон  во Скопје.

Како што ни рече, тој е повремен лото играч, а кога игра , ги игра своите среќни броеви.  Досега , секогаш кога игра НовоЛото 7/34, уплатува систем од 8 броеви , па токму затоа покрај добивката 6+1, овој пат тој е добитник и на една  „шестка“ и шест добивки од 5 погодоци.  Парите не планира да го потроши , туку да ги заштеди за во иднина.

Овој млад човек е доказ дека не треба да се губи надеж, затоа уплатете ги вашите среќни броеви и очекувајте добивки во НовоЛото 7/34 на Државна лотарија на Македонија , секоја среда и сабота на ТВ Сител. Фондот за седумка изнесува над 10 милиони денари , па можеби Вие сте новиот НовоЛото  милионер.