Македонија,Крими хроника

Скопјанец уапсен поради криумчарење на мигранти

Скопјанец уапсен поради криумчарење на мигранти

Триесет и тригодишниот Ерхан Д. од Скопје е уапсен поради криумчарење на мигранти.

Уапсениот претходно се барал за издржување на казна затвор од двегодини за стореното кривично дело.