четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Скопјанецот Тони Тонев добитник на Бинго Бум

Bingo-BOOM-vecer_3_preview1

Последни вести

Државна лотарија на Македонија во континуитет ја продолжува својата акција, да ја донесе среќата во секој дом. Спојувајќи ги традицијата и модерното, ние постојано ви нудиме игри на среќа  кои ве водат до бројни стокови и парични добивки од една страна, но и многу забава од друга страна.

Второто коло на Бинго Бум, емитувано на МТВ 1 во понеделникот 19.01.15, ни овозможи запознавање со уште еден среќен добитник во игрите на среќа на ДЛМ. Скопјанецот Тони Тонев е нашиот најнов среќен добитник. Тој е добитникот на добивката во Бинго Бум, а неговата среќна Бинго Бум картичка  е уплатена во продажното место Капаел. Интересно е  тоа што го уплатила неговата сопруга.   Семејството Тонев се редовни играчи на семејната игра на среќа Бинго Бум. Ова е нивна втора добивка во оваа игра на среќа, претходно освоиле и добивка  Бинго Бум 14ка.

Државна Лотарија на Македонија верува дека семејната игра на среќа Бинго Бум, ќе ги исполни очекувањата на сите, во врска со се што е синоним за оваа игра на среќа. Гледачите на МТВ 1, секој понеделник, некако по традиција, добиваат забава, но и бројни шанси за добивки. Уплатата за вашите среќни Бинго Бум картички, за извлекувањето во понеделник е во тек. Побарајте ги вашите среќни Бинго Бум бројки.

 

Најчитани вести