недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 25

Скопската обиколница затворена за сообраќај до петок

Продолжува снимањето на францускиот филм „А Фонд“ поради што скопската обиколница ќе биде затворена за сообраќај во наредните пет работни дена

obikolnica

Поврзани вести

Скопската обиколница затворена за сообраќај. Продолжува снимањето на францускиот филм „А Фонд“ поради што скопската обиколница ќе биде затворена за сообраќај во наредните пет работни дена од 5 до 18 часот.

Доколу временските услови се лоши и времето е врнежливо обиколницата ќе биде отворена за сообраќај, но потоа ќе се користат дополнителни денови за снимање.

Скопската обиколница затворена за сообраќај до петок

Скопската обиколница затворена за сообраќај до петок

Снимањето на оваа локација, како што е планирано, треба да заврши на 10 октомври, но доклку поради лоши временски услови во одредени денови не се снима, рокот ќе биде пролонгиран.

Најчитани вести