Македонија

Скопската обиколница денес затворена за сообраќај

Скопската обиколница денес затворена за сообраќај

Скопската обиколница денес ќе биде затворена за сообраќај во период од 07:00 часот до 19:00 часот.

Како што соопштија од продукциската куќа „Шик Филмс” и Мануфактура продукција, затворањето на скопската обиколница е заради потребите на снимањето на францускиот филм „A FOND”.