недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 0

Скопската обиколница, од утре до петок затворена за сообраќај

Скопската обиколница, од утре до петок затворена за сообраќај

Скопската обиколница, од утре до петок затворена за сообраќај

Последни вести

Продукциската куќа „CHIC FILMS” и МАНУФАКТУРА продукција известуваат дека обиколницата околу Скопје (делница 3, автопат 2, кл.„Хиподром“-кл.„Сарај) од утре до петок, во периодот од 5 до 18 часот,  ќе биде затворена за сообраќај заради потребите на снимањето на францускиот филм „A FOND”, потсетува АМСМ.

Најчитани вести