Македонија

Скопската обиколница отворена за сообраќај

Скопската обиколница отворена за сообраќај

Авто мото сојузот на Македонија информира дека скопската обиколница денес ќе биде отворен за сообраќај.

Оттаму информираат дека продукциската куќа „CHIC FILMS“ и „МАНУФАКТУРА ПРОДУКЦИЈА“ за денеска закажаното снимање на францускиот филм го откажале поради што обиколницата ќе биде отворена за сообраќај.

Скопската обиколница повторно ќе биде затворена за сообраќај во понеделник.