Македонија

Скопската обиколница утре затворена за сообраќај

Скопската обиколница утре затворена за сообраќај

Обиколницата околу Скопје утре од 7 до 19 часот ќе биде затворена за сообраќај.

Како што соопштија од продукциската куќа „Шик Филмс” и Мануфактура продукција, затворањето на обиколницата е заради потребите на снимањето на францускиот филм „A Fоnd”.