Македонија

Скопската обиколница затворена за сообраќај

Скопската обиколница затворена за сообраќај

Поради снимање на францускиот филм „А Фонд“, скопската обиколница ќе биде затворена за сообраќај во двете наредни работни седмици (од 14-ти до 18 септември и од 21-ви до 25 септември), како и на 28 септември, соопшти Автомотосојузот на Македонија по известувањето од продукцијата „Мануфактура“.

Привремената измена на режимот на сообраќај на скопската обиколница на Скопје ќе важи од 7 до 19 часот во секој од наведените датуми.