вторник, 22 август 2017  |  Вести денес: 17

Скопски населби утре без струја

Од 9:00 до 15:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од село Волково-улици 31 и улица 49, како и корисниците од село Бардовци во општините Ѓорче Петров и Карпош.

струја

Поврзани вести

Без струја од 9:30 до 10:30 часот ќе останат и корисниците од ул. „Лука Геров“ под улици 10, 12, 13, 14, и 15, од 10 до 11 часот, корисниците од ул. „Лука Геров“ улици 15 и 17, а од 11:30 до 12:30 часот, дел од корисниците од населбата Јурија во општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 14 до 15 часот, без струја ќе бидат и дел од корисниците од улиците „Вашингтонска“ и „Виничка“ во општина Шуто Оризари.

Најчитани вести