Македонија

Скопските „Шверцери“ го возеле дронот?!

Скопските „Шверцери“ го возеле дронот?!

Тројца членови на навивачката група „Шверцери “ од Скопје на социјалните мрежи објавија фотографии со кои се пофалија дека тие го предизвикале инцидентот на стадионот на ФК Партизан во Белград.

Тие за албанските медиуми  изјавија „ Дела, а не зборови“ покажувајќи фотографии на кои се гледа спорното знаме и дронот кој леташе над теренот.