Магазин

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Оваа скриена камера не заврши смешно

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Оваа скриена камера не заврши смешно

На крај се испостави дека оваа шега воопшто не е добра, па така скриената камера заврши неславно.

Две момчиња во Кина сакаа да се пошегуваат со минувачите така што симулираа престрелка. Она што на крај се случи беше застрашувачко!

Оваа шега што момчињата ја снимале веќе некое време е популарна на интернет – идејата била да ги преплашат минувачите кои што ќе помислат дека се сведоци на убиство.

На крај се испостави дека тој вид шега носи одредени ризици – имено еден од минувачите бил полицаец во цивил, кој реагираше на ниво на својата должност. Погледнете што се случи.