Секс

Скриени знаци дека тој сака орален секс

Скриени знаци дека тој сака орален секс

Колку пати ви се случило за време на сексот да имате впечаток дека вашиот партнер и не ужива целосно. Нему во тој момент му е потребно само трошка од вашето добро расположение и волја да се спуштите „долу“ во неговото царство. Ова се 10-те ситуации кои можете да бидете сигурни дека тој сака орален секс:

1. Ако вашиот партнер во текот на сексот почне необјасниво да се заморува, а вам ве гледа молчаливо во кучешки поглед и непостојано се жали дека ужасно го боли грбот мора да ви биде јасно дека бара орално задоволство. Ако уште и ви каже дека „мора да постои и друг начин“, работата е јасна.

2. Кога искрено ќе му се пожалите дека не сте баш расположени за секс, а тој суптилно ви предложи дека можеби би можеле да се спуштите доле.

seks-1402771629-38892

3. Од необјаснива причина и без никаков посебен повод почнува да го опишува својот омилен порно филм кој влкучува лудачко орално задоволство. Баш онакво какво што тој сака да искуси.

4. Кога за време на секс ќе рече: „А може ли да го допреш со усни?“, тоа значи дека сигурно сака орален секс.

5. Додека орално ве задоволува, изјавува: „Сега на тебе ти е ред“, мора да ви биде јасно дека сега и тој сака вие него да му го пружите истото задоволство.

par-1393762304-28744

6. Додека ги облекувате чевлите, солено се пошали поминувајќи пред вашето лице со својот „пакет“ допирајќи ја вашата уста.

7. Кога е болен и сака да се гушка со вас под ќебето и да го бакнувате насекаде, а посебно под појасот.

8. Кога ќе почне да зборува како сексот изгледал некогаш, па за оралното задоволство почне да зборува како за стар пријател со кој некогаш уживал возејќи велосипед или пиејќи пиво. Е тогаш навистина сака орален секс.

9. Секогаш кога е во тек жешка предигра, имајте на ум дека вашата посилна половина најмногу од се сака барем малку да го задоволите орално.