Магазин

Слаткар и Сања утре прават свадба

Слаткар и Сања утре прават свадба

Поранешната манекенка Сања Николиќ и раперот Марко Маринковиќ- Слаткар, утре ќе го изговорат судбоносното „Да“ на приватна церемонија пред најблиските роднини и пријатели.

На свадбената церемонија се поканети околу 250 гости, пред кои Сања и Слаткар ќе се заколнат на вечна љубов.

Овој пар е во врска веќе неколку години, а Слаткар ја побара Сања за жена пред крајот на 2013 година.