понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 1

Следува продолжен викенд

Согласно одуката на Министерството за труд и социјална политика, нареден неработен ден за сите граѓани е вторник, 24 мај, денот на словенските просветители Кирил и Методиј.

Поврзани вести

Неработен ќе биде и 23 мај, но само за припадниците на влашката заедница во Македонија кога ќе се одбележува Националниот ден на Власите.

Најчитани вести