сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 23

Слепа мајка за прв пат го виде своето бебе со специјални очила (ВИДЕО)

Нејзината реакција, дефинитивно ќе допре и до вашите срца.

bebe

Поврзани вести

Дваесет и деветгодишната Кејти благодарение на специјалните очила eSight успеа да го види своето бебе и да заклучи дека малото момче впрочем личи на неа во усните и дека има исти прсти на нозете како неговиот татко.

Кејти Бајц има значително оштетен вид, па токму затоа вели дека ова е воопшто првото бебе кое го има видено во својот живот. Нејзината реакција, дефинитивно ќе допре и до вашите срца.

Најчитани вести