Балкан

Случајно се застрелал на свадбата на синот

Случајно се застрелал на свадбата на синот

Полицаецот Д.Ш. од Србија во сабота случајно пукал во себе со пиштол на свадбата на својот син.

Тој си пукал во раката од службениот пиштол, а полицијата се сомнева дека куршумот се заглавил во пиштолот и нивниот колега несакајќи пукал.

На помош веднаш дошле сватовите, по што повредениот бил пренесен во локалната болница. Тој бил задржан на лекување и ја пропуштил свадбата на својот син.