Магазин

Слушнете ја новата песна на Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев

Слушнете ја новата песна на Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев
Слушнете ја заедничката песна на Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев

Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев синоќа ја промовираа песната „Зборови немам“, која е нивна прва музичка соработка.

Музиката, текстот и аранжманот се на Бојаџиев.

Слушнете: