понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 51

Слушнете како Жарко Лаушевиќ рецитира потресна песна за себе (ВИДЕО)

Писателот Душан Стојановиќ (31) напишал зборови со кои, како што вели, сочувствува со животот на актерот, во надеж дека „Кога тогаш ќе помине“ („Kad tad će proći”).

Слушнете како Жарко Лаушевиќ рецитира потресна песна за себе

Слушнете како Жарко Лаушевиќ рецитира потресна песна за себе

Поврзани вести

По „Očeve pesme”, која актерот Жарко Лаушевиќ ја посвети на трагично загинатата 15-годишна Тијана Јуриќ од Суботица, познатиот уметник изрецитира стихови наменети токму за него.

Писателот Душан Стојановиќ (31) напишал зборови со кои, како што вели, сочувствува со животот на актерот, во надеж дека „Кога тогаш ќе помине“ („Kad tad će proći”).

Најчитани вести