Магазин

Со „SMILE“ намсевката е уметност и извор на позитивна енергија

Со „SMILE“ намсевката е уметност и извор на позитивна енергија
Навистина ми е мило што бев дел од овој тим и се надевам дека синглот ќе ви донесе насмевки и позитивна енергија каква што будеше во мене кога ја снимав оваа песна. – изјави Боби Мојсоски.
Текстот е на Марија Филева Стоев, музиката на Мартин Милески, а аранжманот на Димче Китрозоски. Спотот е во продукција на Kumev brothers production