Македонија,Крими хроника

Снаа претепала свекрва во Скопје

Снаа претепала свекрва во Скопје и и нанела тешки повреди.

Седумесетгодишната Е.С. пријавила дека физички била нападната во својата куќа од страна на снаата.

Старицата била однесена во болница каде и биле констатирани тепки телесни повреди и била задржана на лекување.