Свет

Снимено огнено торнадо во Мисури

Снимено огнено торнадо во Мисури

Џејн Копелин фотографирала огнено торнадо во Мисури!

Таа позирала до една фарма токму во моментот кога фармер ја палел тревата. Дувал силен ветер кој во комбинација со огнот формирал висок огнен вртлог.

Џејн ја поставила фотографијата на Инстаграм и рекла дека тоа е најдобрата и најстрашната работа што некогаш ја видела.
Огненото торнадо е познато и како огнен ѓавол кој може да биде смртоносен.