Политика

СНИМКА ОД ДРОН: Eуфоричен завршен митинг на Коалицијата „За подобра Македонија“

СНИМКА ОД ДРОН: Eуфоричен завршен митинг на Коалицијата „За подобра Македонија“

Дронот на ТВ НОВА прелета над Прилеп, каде митинг одржа Коалицијата за подобра Македонија, предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

На митингот можат да се видат над 15.000 поддржувачи на владејачката партија.

Прилеп е последната дестинација за митингување на ВМРО-ДПМНЕ во последниот ден од предизборната кампања.