ТОП,Политика

СНИМКА ОД ДРОН: Масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата

СНИМКА ОД ДРОН: Масовен митинг на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата

 Студеното време не успеа да ги спречи повеќе од 80.000 граѓани од цела Македонија да дојдат во Скопје на централниот сенароден митинг на владејачката коалиција „За подобра Македонија“ и да им дадат поддршка на политиките кои гарантираат подобар живот сигурност, унитарност и единственост на Македонија и македонскиот народ.