ТОП,Македонија

СНИМКА ОД ДРОН: Над 15.000 граѓани протестираа против Заев и СДСМ

СНИМКА ОД ДРОН: Над 15.000 граѓани протестираа против Заев и СДСМ

По протестот пред Собранието, огромната толпа од граѓани се упатија кон седиштето на СДСМ каде го изразија својот револт од аболицијата на опозицискиот лидер Зоран Заев.

Пред седиштето на СДСМ се собраа над 15.000 граѓани, а протестот помина во најдобар ред – немаше никакви инциденти, ниту насилство.