Македонија

СНИМКА ОД ДРОН: Ништо не ги запира, илјадници граѓани маршираат во Скопје (ФОТО)

СНИМКА ОД ДРОН: Ништо не ги запира, илјадници граѓани маршираат во Скопје (ФОТО)

Илјадници граѓани и денеска маршираат во Скопје во знак на поддршка на Граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“, која протестира за отфрлање на Тиранската платформа и се спротивставува на избор на претседател на СОбранието кој не се откажал од истата.

 

 

dron-3