петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 16

ВИДЕО: Снимки од разорениот град Хомс

„Раша Тудеј“ објави снимки од разорениот град Хомс. Дописникот на телевизијата Мурад Газдиев и неговиот тим успеаја да снимат филм со авионски снимки на градот каде се водеа едни од најтешките борбени дејствија во Сирија.

homs-1

Поврзани вести

Раша Тудеј“ објави снимки од разорениот град Хомс. Дописникот на телевизијата Мурад Газдиев и неговиот тим успеаја да снимат филм со авионски снимки на градот каде се водеа едни од најтешките борбени дејствија во Сирија.

На видео снимките се гледа градот, кој порано беше еден од најголемите и индустриски центри во земјата што целосно е разорен од војната.

Најчитани вести