вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 38

Со 100 денари на спортска фати 193 илјади!

foto-ohrigjanec-uplatil-100-denari-fatil-193.959-na-sportska-204534

Последни вести

Охриѓанец уплатил тикет на спортска прогноза во кој вложил скромни 100 денари, но според тоа што се гледа на ливчето, среќниот човек погодил резултати кои му донеле премија од 193.959 денари.

По одбиениот данок му биле исплатени 174.573 денари. Нека си ги троши со среќа!

Најчитани вести