Спорт

Со Ибра никогаш не е досадно

Со Ибра никогаш не е досадно

Секогаш контроверзниот но интересен напаѓач на ПСЖ, Златан Ибрахимовиќ за клубскиот тв канал ги наведе според него најдобрите 11 фудбалери во моментов, пропратени со интересни придавки. Со оглед дека се работи за доста самобендисан фудбалер, тој си направи место во тимот и за себе, односно за фудбалскиот “Бог”.

Погледнете го видеото..