Македонија

Со љубов од Државна лотарија на Македонија

Со љубов од Државна лотарија на Македонија

Во недела на 14 февруари, во трговските центри Скопје Сити Мол, Капитол Мол и Рамстор Мол, на продажните места со знакот на Детелинка, играчите на игрите на среќа добиваа црвени балони во форма на срце.

Срцата ги подаруваше тимот на Државна лотарија на Македонија, во знак на поддршка на вербата во љубовта и среќата.

Со љубов од Државна лотарија на Македонија
Со љубов од Државна лотарија на Македонија

Насмеани лица, весели срца, фотографии, забава, добивки, мини караванот го посетија многу верни играчи на игрите на среќа во најраздвижените трговски центри во Скопје , но се дружевме и со многу нови трагачи по среќата, кои ги откриваа Среќните места на Државна лотарија на Македонија со знакот на детелинка за прв пат.

Со љубов од Државна лотарија на Македонија
Со љубов од Државна лотарија на Македонија

Љубовта и среќата денес беа цел ден заедно, славејќи го денешниот ден посветен на љубовта . Среќата пронајде голем дел од вљубените, па заедно се радувавме на добивките кои изнудија насмевка на нивните лица.

Државна лотарија и понатаму ќе продолжи да го зголемува семејството на добитници, па затоа не пропуштајте ја шансата за добивки во игрите на среќа НовоЛото 7/34, но не заборавајте ги инстант лозовите: Среќни Тркала, Смајли, 7-ма Брзина, Твингоманија, Детелинка, Среќни коцки и Хороскоп. Бидејќи само кој игра , тој и добива.