Магазин

Со овие две состојки ќе заборавите на настинката и грипот

Со овие две состојки ќе заборавите на настинката и грипот

Со овие две состојки ќе заборавите на настинката и грипот. За правилно да ја употребите медицинската сода бикарбона во коминација со лимон, потребно е една лажичка сода да ја растворите во 250 милилитри вода и да додадете свежо исцеден сок од половина лимон.

Сето ова треба добро да се промеша и да се испие наутро.

Докажано е…