четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

„Со велосипед до бесплатен билет“ во Драмски театар

Акцијата важи секој ден во ноември од 19 часот до почетокот на претставата во 20 часот, соопшти Драмски театар.

„Со велосипед до бесплатен билет“ во Драмски театар

„Со велосипед до бесплатен билет“ во Драмски театар

Поврзани вести

Драмски театар-Скопје овој месец ја иницира акцијата „Со велосипед до бесплатен билет“.

– Бесплатен билет ќе добијат гледачите кои со велосипед ќе дојдат на претстава. Акцијата важи секој ден во ноември од 19 часот до почетокот на претставата во 20 часот, соопшти Драмски театар.

Најчитани вести