Крими хроника

Со заборавена кредитна картичка во банкомат подигнал 18.000 денари

Со заборавена кредитна картичка во банкомат подигнал 18.000 денари

Полицијата поднесе кривична пријава против 37 годишниот кумановчанец Т.О., откако на 2 мај годинава успеал да извади пари од туѓа кредитна картичка.

Кумановчанецот забележал заборавена кредитна картичка на банкомат во Куманово, ја земал и успеал да навлезе во системот и да подигне  18.000 денари на штета на вистинскиот сопственик.