четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 56

Собраќајот на патниот правец Охрид – Кичево утре во прекин

Собраќајот на патниот правец Охрид - Кичево утре во прекин

Собраќајот на патниот правец Охрид - Кичево утре во прекин

Последни вести

На патниот правец А2 Охрид – Кичево, на потегот планински превој Пресека – с.Врбјани поради изведување минирање, утре помеѓу 14 и 16 часот сообраќајот ќе биде во прекин во интервали од 15 – 20 минути, соопшти АМСМ.

Најчитани вести