четврток, 17 август 2017  |  Вести денес: 27

Собранието денеска отворено за посетители

Граѓаните денеска ќе можат да го посетат Собранието на Република Македонија. 

посетители

Поврзани вести

– Тоа претставува можност посетителите да ја разгледаат внатрешноста на зградата како значајно историско обележје на македонската државност и да добијат одговор на нивните прашања, соопштија од Собранието на Република Македонија.

Собранието, како што потсетува прес-службата, е отворено за посета секој последен петок во месецот, а заинтересираните граѓани потребно е да се пријават на телефон 02/3113-683 или на е-маил s.stamenkovska@sobranie.mk, најдоцна пет работни дена пред посетaта.

Најчитани вести